Over ons

Om u goed te kunnen adviseren is een uitgebreide kennismaking van essentieel belang. Op deze pagina zullen wij dieper ingaan op wie we zijn, waar we vandaan komen, waar we voor staan en wat we voor u kunnen betekenen.

Roger Mordang

Eigenaar | Financieel adviseur

Roger Mordang is sinds 1999 werkzaam in de financiële dienstverlening en staat bekend om zijn kennis en kunde, maar ook om zijn enthousiaste en heldere uitleg, zowel op het gebied van hypotheken, vermogen en verzekeringen. Vanuit zijn achtergrond is Roger voor veel relaties toegankelijk en is zeer servicegericht. Voor hem staat het klantbelang te allen tijde voorop. Roger adviseert met name particuliere relaties en de kleine zelfstandige ondernemers. Verder staat Roger in de regio bekend als de financieel adviseur op het gebied van nieuwbouwwoningen.

Ninoy Gorissen

Eigenaar | Financieel adviseur

Ninoy Gorissen staat bekend om zijn on-uitputtende kennis. Met zijn meer dan 18 jaar ervaring als financieel adviseur is hij in staat om de meest complexe financiële vraagstukken te doorgronden, deze helder uiteen te zetten, een oplossing te vinden en deze duidelijk te presenteren. Zijn expertises liggen op het gebied van integraal financieel advies, hypotheken voor de eigen woning en voor beleggingspanden, verzekeringen en vermogensmanagement.

ANGIE ROSSEN

Binnendienstmedewerkster | Bemiddelingsexpert

Angie Rossen is gespecialiseerd in klant- en bankcontact. Ze is de spil tussen het advies van de adviseur, de aanvraag bij de productaanbieder en onze relaties. Voor veel relaties is Angie de rots in de branding en zorgt zij voor rust tijdens het financieringsproces. Ze zorgt ervoor dat uw klantreis verloopt zoals we dat onszelf ook zouden toewensen.

Onze missie

Mordang Gorissen financieel advies is uw deskundige en vertrouwde partner die werkt aan intensieve en duurzame adviesrelaties, staat voor een onafhankelijke en professionele dienstverlening en handelt naar de normen en waarden van de samenleving, waarvan wij onderdeel zijn. Wij vinden het belangrijk om relaties op een eerlijke en transparante manier van dienst te zijn. Wij geven onze relaties een helder inzicht in hun huidige financiële positie en in situaties waarmee zij in de toekomst te maken kunnen krijgen. Wij respecteren het vertrouwelijke karakter van de informatie die onze relaties ons toevertrouwen.

Financieel advies is onze kernactiviteit. Met hypotheken, verzekeren en vermogen als specialismen. Onze relaties zoeken zekerheid voor financiële rust. Met een goed onderbouwt financieel plan stellen wij hen in staat financieel weerbaar te zijn bij verwachte en onverwachte gebeurtenissen.

Wij zijn persoonlijk in onze contacten. Tegelijkertijd zijn wij groot genoeg om specialist te zijn en beschikken wij over een groot netwerk aan vakspecialisten zoals notarissen, makelaars, taxateurs, fiscalisten en accountants.

Wij willen onze relaties het beste beiden op het gebeid van financiële zekerheid bij leven, wonen, werken, ondernemen en pensionering.

Wij zij betrouwbaar in alle facetten van ons werk. Relaties kunnen ervan op aan dat wij begrijpelijk communiceren en dat wij onze afspraken nakomen.

Als adviseurs zijn wij financiële specialisten op het gebied van wonen, werken en ondernemen. Als belangenbehartigers maken wij onze relaties wegwijs in complexe materie.

Wij bieden dienstverlening op maat en houden steeds rekening met de persoonlijke omstandigheden van onze relaties. Wij begrijpen wat nodig is om problemen op te lossen en kansen te benutten. Door vooruit te denken ondernemen wij tijdig actie en voorkomen wij problemen.

Wij zijn vakmensen met een actuele kennis en een brede ervaring. Dankzij opleiding en permanente bijscholing kennen wij het grote aanbod aan financiële oplossingen en juridische en fiscale mogelijkheden. Hiermee stellen wij onze relaties in staat persoonlijke en passende keuzes te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

23+ jaar ervaring

Wie zijn we

Het ontstaan

Roger mordang financieel advies

Roger is al sinds 1999 werkzaam in de financiële dienstverlening. Na een gedegen interne opleiding heeft hij 2 jaar gewerkt voor een grote Nederlandse verzekeraar. In 2001 heeft hij de overstap gemaakt naar een gerenommeerd financieel planningskantoor waar hij ruim

13 jaar als financieel adviseur werkzaam is geweest.

Oktober 2014 is Roger zijn eigen advieskantoor gestart onder de naam Roger Mordang Financieel Advies. Het kantoor kende een vliegende start waardoor de locatie in Maastricht al snel te klein en werd deze locatie in 2016 door Roger verruild is voor een mooi kantoor op het St. Agnesplein in Bunde.

Naast het adviseren van nieuwe relaties vindt Roger het van groot belang dat bestaande relaties ook goede nazorg krijgen. Met grote regelmaat zit Roger dan ook met bestaande relaties aan tafel. Er is immers niks zo veranderlijk als een mensenleven. Zo wil Roger zorgen dat de financiële situatie blijft aansluiten aan de veranderende klantsituatie.

Om de kwaliteit van dienstverlening nog verder te verbeteren en om de continuïteit van het bedrijf te kunnen waarborgen was Roger op zoek naar een goede partner in business.

Advieskracht

Ninoy werkt al sinds 2005 in de financiële dienstverlening. Als klein jongetje ooit met de basisschool op bezoek bij de Rabobank en toen wist hij al ‘hier wil ik ook werken’. Mateloos geïnteresseerd in alles wat met financiën te maken heeft hij de nodige financiële studies gedaan en is hij, na een jaar bij een tussenpersoon en een jaar bij de SNS Bank, in 2007 bij de Rabobank terecht gekomen. Daar heeft hij tot 2015 in loondienst gewerkt als financieel adviseur en vervolgens t/m 2018 als zelfstandig financieel expert. Naast zijn diensten voor de Rabobank was Ninoy ook landelijk verantwoordelijk voor het hypotheekadvies aan medisch specialisten en tandartsen die aangesloten zijn bij de VvAA en heeft hij meerdere acceptatieafdelingen van geldverstrekkers mede opgezet. De dienstverlening van deze grote spelers sluit echter niet geheel aan bij de wijze waarop Ninoy zijn klanten wil adviseren.

Financieel advies is een continu proces omdat de financiële situatie van mensen ook continu veranderd. Ninoy wil voor zijn klanten een levenslange financiële partner zijn. Hierom heeft hij in 2018 besloten om te stoppen met zijn diensten voor de Rabobank en per 2020 ook te stoppen voor de VvAA. Hij is zijn passie gaan volgen en in 2018 zijn eigen advieskantoor gestart. De wijze waarop Ninoy zijn klanten adviseert en helpt wordt positief ontvangen waardoor hij het al snel opzoek is moeten gaan naar personele uitbreiden.

Mordang Gorissen financieel advies

Roger en Ninoy kennen elkaar van een gezamenlijke studie. Kennis en ervaring werd met regelmaat met elkaar gedeeld. Roger had al ervaring met personeel en zo is er ook vaker gesproken over een vorm van samenwerking. Deze gesprekken hebben er uiteindelijk toe geleid dat ze hebben besloten om hun krachten te bundelen.
Roger Mordang Financieel Advies en Advieskracht zijn inmiddels gefuseerd tot Mordang Gorissen financieel advies.

Contact & Locatie

Wij staan voor u klaar

Onze locatie

ST. AGNESPLEIN 5 | 6241 CA BUNDE​​

+31 (0)43 30 30 000

INFO@MORDANGGORISSEN.NL