Onze diensten

Onafhankelijk, persoonlijk advies in begrijpelijk taal, dat u in staat stelt om zelfverzekerd de juiste keuzes te maken.

Hypotheken

Verzekeringen

Vermogensopbouw

Maak vrijblijvend een afspraak!

Documenten

Transparante en eerlijke tarieven

Goed advies is veel waard, dat weten wij en dat weten onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat u op voorhand weet wat u voor onze dienste betaalt. Wij zijn hier graag duidelijk en transparant over. De kosten van ons advies zijn afhankelijk van uw wensen en uw persoonlijke situatie. Tijdens het vrijblijvend kennismakingsgesprek ontvangt u uitleg over de dienstverlening die u van ons kunt verwachten en bereken wij de exacte kosten voor u.

Reviews

Wat zeggen onze klanten

5/5
Een super fijne adviseur die constructief met je meedenkt, goed adviseert en erg betrokken is bij het proces om onze droomwoning te financieren. Goed bereikbaar en geïnteresseerd. Zeker een aanrader.
Wij hebben onlangs een woning gekocht en hebben Mordang Gorissen Financieel advies Bunde om advies gevraagd omtrend de hypotheek en ook hebben we samen alle verzekeringen doorlopen en ondergebracht bij dit advies bureau. Ninoy en Angie heeft ons heel erg goed geholpen en geadviseerd vanaf het begin tot het einde Bedankt voor het goede advies en voor jullie inzet en de samenwerking! Ik raad iedereen aan naar Mordang Gorissen Financieel advies en verzekeringen te gaan indien er een verzekering of hypotheek aangevraagd moet worden ook kunt u hier terecht om andere zaken te bespreken en te laten adviseren voor nu en voor later in de toekomst.. Kortom een zeer goed Financieel advies bureau !
Goed en volledig advies. In de bemiddeling onderscheidend, door de inzet van de adviseur mogelijkheden gekregen die ik zelf niet had kunnen realiseren. Dat is echt toegevoegde waarde.
Helder advies, meer dan voldoende opties, denkt erg goed mee en begrijpt onze wensen en eisen. De totstandkoming van het advies is transparant en echt op maat. Bovendien staat integriteit bij de adviseur duidelijk hoog in het vaandel en is de communicatie met het backoffice excellent. (snel en vooral duidelijk).

Contact & Locatie

Bel ons gerust. Wij gaan graag met u in gesprek!

Onze locatie

ST. AGNESPLEIN 5 | 6241 CA BUNDE​

+31 (0)43 30 30 000

INFO@MORDANGGORISSEN.NL